Shoplinks.Asia

Friday, January 3, 2014

Yg lama ganti yg baru

yg nie...tahun lepas punya
yg lama...
dah abis & dah penuh pun
so..minggu lepas..
dah dapat yg baru punya
but...
as usual..
dapat kat Mummy Ayu..
siap la Mummy Ayu make over kan
pakai kan baju...comel2..
and..semalam petang
baru la berkesempatan balut..
nie dia....dah siap..
 apa tu?
diari harian my boss..
kat sini la..Mummy Ayu tulis..semua appt dia, meeting dia, kursus dia...
utk makluman Mummy Ayu

boss ada sebuah jugak....yg tu dia tulis sendiri
yg nie..Mummy Ayu yg tulis..
kira mcm organizer la.
:-)

pernah buat kat komputer..tapi tak terkejar bila ada call ker
senang guna cara manual juga

4 comments:

Ibu Lala said...

Rajinnya dia balutkan buku organiser boss ni.

Iela Fazielah said...

cantiks pembalut buku tu...

Amanda Suria said...

along guna outlook pas tu link kan kat hp..bos along jenis suka call time weekend..so senang dah ada kat tangan jugak...

adianiez AIDA said...

yes. aida pun lebih mudah update manually.
amik pen and catit / conteng kat diari :-)
lom dpt diari jabatan lagi setakat ari ni!!!

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno