Semua serba 2 tahun ni

tahun nie..sama mcm tahun lepas.
Ian..sekolah kebangsaan pagi 
and..petang plak...Ian sekolah KAFA

untuk tahun nie,,,
Mummy Ayu sipakn 2 beg utk Ian..
satu utk sekolah kebangsaan..yg merah hitam tu
and..satu lagi utk sekolah KAFA..yg oren hitam tu
senang..
asing2 kan.

and..
untuk bekal pun mcm tu..
yg set transformer tu...bekas air & bekal makan utk sekolah pagi
yg botol satu lagi tu..utk sekolah KAFA

senang..asing2 kan mcm nie..kan?

# tahun ni...ramai member blog yg sama mcm Mummy Ayu
kena bangun awal..siapkan bekalan anak sekolah
:-)

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. betul..serba dua uat utk diaorg.. capaian cepat dan mudah

    ReplyDelete
  2. aida 2 anak skola.
    ada 4 beg ~ skola pagi & skola agama ptg.
    2 bekal & 2 botol air.
    tghari tu sementara diorang lunch, dgn cepat aida isikan bekal & botol air diorang.
    pagi ptg bwk bekal :-)

    yes yes yes pagi-pagi dapur da berasap :-)

    ReplyDelete
  3. Anak dh sekolah rendah, better bawak bekalan dr rumahkan, kena lebih berkorban masa la si ibu :-)

    Eina belum lg, tadika jamu mkan..hee..

    ReplyDelete
  4. anak masih tadika lagi..x perlu lagi .. hihi hi ..lagi 2 tahun mesti situasi sama mcm mummy ayu gak

    ReplyDelete
  5. dah 2 orang anak ke sekolah..haruslah rajin kan jadi ibu...tapi mummy ayu memang rajin..suka sangat...

    ReplyDelete
  6. well organized...anak2 happy...ibu2 senang hati...dak gitu ayu??? ekekkekekeke

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...