Shoplinks.Asia

Thursday, January 9, 2014

Semua serba 2 tahun ni

tahun nie..sama mcm tahun lepas.
Ian..sekolah kebangsaan pagi 
and..petang plak...Ian sekolah KAFA

untuk tahun nie,,,
Mummy Ayu sipakn 2 beg utk Ian..
satu utk sekolah kebangsaan..yg merah hitam tu
and..satu lagi utk sekolah KAFA..yg oren hitam tu
senang..
asing2 kan.

and..
untuk bekal pun mcm tu..
yg set transformer tu...bekas air & bekal makan utk sekolah pagi
yg botol satu lagi tu..utk sekolah KAFA

senang..asing2 kan mcm nie..kan?

# tahun ni...ramai member blog yg sama mcm Mummy Ayu
kena bangun awal..siapkan bekalan anak sekolah
:-)

6 comments:

Iela Fazielah said...

betul..serba dua uat utk diaorg.. capaian cepat dan mudah

adianiez AIDA said...

aida 2 anak skola.
ada 4 beg ~ skola pagi & skola agama ptg.
2 bekal & 2 botol air.
tghari tu sementara diorang lunch, dgn cepat aida isikan bekal & botol air diorang.
pagi ptg bwk bekal :-)

yes yes yes pagi-pagi dapur da berasap :-)

mama lieyna said...

Anak dh sekolah rendah, better bawak bekalan dr rumahkan, kena lebih berkorban masa la si ibu :-)

Eina belum lg, tadika jamu mkan..hee..

Rizziela said...

anak masih tadika lagi..x perlu lagi .. hihi hi ..lagi 2 tahun mesti situasi sama mcm mummy ayu gak

shahdiana said...

dah 2 orang anak ke sekolah..haruslah rajin kan jadi ibu...tapi mummy ayu memang rajin..suka sangat...

Diamilikku said...

well organized...anak2 happy...ibu2 senang hati...dak gitu ayu??? ekekkekekeke

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno