Shoplinks.Asia

Tuesday, January 7, 2014

Raja segala buah

yum yum..
berselera Mummy Ayu taip entry nie
sambil terkenang2 buah durian dlm peti ais kat umah..
emmmmm...

okay..semalam kan gie keja ngan Net
so...dapatla merasa budah durian dr Melaka..
emmm...yum yum
balik keja semalam..lepas dinner..
apa lagi..projek la Mummy Ayu & Iris..kat dapur..layan buah durian nie
tu dia..princess posing ngan raja
:-)
Net kata D24..ntah, Mummy Ayu tak pandai sgt bab gred2 nie..tau makan jer
nampak jer comei..
tapi isi dalam..memang power
rasa dia..cukup serba serbi
memang ummphhh & terbaik la...
Iris pun kata sedap
and...3,4 ulas gak dia makan
Mummy yg risau..takut panas
plus..dia baru jer belajar2 makan
Ian..memang tak suka..
and..semalam..dia dok busy buat homework
Daddy .. lagi la..
dia kata..dia makan buah2 import jer...sabar jer la..
to Cik Net..ma acih yer!!

tgk..princess try nak bukak durian tu
kuat ker tu????

4 comments:

Zana Nordin said...

uittt...
terliur nie..
durian nie...kalau tak di kopek...baunya mmg "ya ampun" tpi bila dah di kopek dan di makan bau nyer bertukar dari "ya ampun" kepada "wanginya"

he he he.....

Zura@Iwan said...

wahh
durian..
lama tk mkn la..
kalau dpt yg kuning pekat tu..
perghhh bestnya..

notti netti said...

aku sampai hilang suara haaaa

adianiez AIDA said...

musim kali ni aida lom pekena durian lagi!!! weekend ni nak suruh asben carik la sebijik dua...

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno