Sticker nama ..for stationery Ian & Iris tahun nie

nie plak...sticker utk alat tulis Ian & Iris
mcm tahun lepas..Mummy Ayu tempah kat terminal 1 jer kan
tahun nie...Mummy Ayu tempah online plak
jumaat lepas baru sampai
and..ini la rupa nya
for Ian...slugterra
for Iris....Doc Mc Stuffin
dua2 pun cute sesangat
plus...bukan 1 design but ada 2,3 design
love it...!!
(jgn kata Ian & Iris jer suka, Mummy Ayu pun suka)
Iris..smile while Ian...saja buat muka macho..

meh tgk Ian punya..close up
see....ada more than 1 design kan?

and Iris punya..
memang cute la kan

:-)
jumaat malam tu jugak..
mula sesi menampal...
(masing2 tak menyabar)
for Abang Ian.....tahun nie..majoriti black & red

and..pinky2 nie...of coz la for Iris

emm..nie tak tau la berapa lama boleh bertahan
biasa la kan..bebudak
sekejab hilang la, kawan amik la, kawan pinjam la...
pelbagai alasan..kan???

ops..lupa plak nak mention
sticker comei nie..Mummy Ayu tempah kat Dida Zainal
mcm2 dia buat..
sticker, fm and..lain2 printing
termasuk la frame..which is Mummy Ayu pernah buat gak ngan dia..
:-)
so far..memang puas hati sgt2 ngan hasil kerja dia
tak pernah menghampakan

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. oh dgn dida.
    aida pun byk benda da order dgn dida.
    fm... frame poster... sticker...
    anyway, aida tulis dgn marker pen je kat barang diorang. hi hi hi...

    ReplyDelete
  2. Dida zainal ni sebaya saya kak :)
    Dia pun org seremban n ada kedai di terminal 1
    Tah2 sblm ni akak beli kt kedai dia :)
    Walau apa pun mmg berpuas hati sgt dgn hasil kerja dia kan?
    Fm zakwannayli dulu pun order kat dida gak :)

    ReplyDelete
  3. Cutenye... :-)
    Mcam2 idea bisnes skrg kan..

    ReplyDelete
  4. comelnya...rajinnya tempah sticker..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...