Tampal sini sana....

hari isnin petang tu
balik keja...Mummy Ayu terus singgah terminal 1
plan...memang nak buat sticker nama2 nie untuk ian & Iris
tapi..stail lain
tapi..tempat yg nak buat tu..dah tuutp
so..jalan2..jumpa kedai printing nie..
tanya2...dia ada gak buat sticker mcm yg Mummy Ayu nak
tapi stail lain..
emm..ok jer..
and tengok hasilnya...
lagi cun dr yg Mummy Ayu nak buat mula2 tu..
siap leh pilih cartoon yg kita nak
and..color2 plak tu..
suka2...
so....
untuk Ian..harus la ikut tema kan
boboi boy
and 
untuk Iris...
princess of coz..
balik jer rumah....
bukan main suka lagi masing2...
kalau boleh malam tu gak nak suruh Mummy potong2..
and tampal2...
mana larat sayang ooi..
so..
semalam..bawak gie opis...
potong2 dah
and......
hasilnya
(try test sikit dulu)
emm..comel..
i like!!
sticker nie nak tampat kat semua alat tulis Ian & Iris
kat pencil, pembaris, pemadam, sharpener, pencil color, pencil box
dgn harapan..tak la tertukar2 and lambat sikit la hilang barang2 diaorang
senang kan..tgk gambar jer..dah tau dah sapa punya
boleh kan?

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

9 comments:

  1. kat Terminal 1 kedai mana? along pun nak buat la mcm ni utk Dania..bukan apa..brg dia asyik la hilang....stress..

    ReplyDelete
  2. Minat ian dh beralih arah ek?
    Dulu ben10 kn? =)

    ReplyDelete
  3. kretif la ayu ne..nak tiruuuuu!!! hahahhaa

    ReplyDelete
  4. ila buat utk irfan, syafiah n imran..tp syafiqah punyer still hilang gak..siap kawan dia cabut lagi

    ReplyDelete
  5. ayu ya pun teringin gak nak beli......kedai tu buat jualan online tak....senang cam ni...selama ni ya tampal pki soletif je....

    t ayu komen kt blog k....

    ReplyDelete
  6. terbaeklah..
    ahahhaha
    tak terpikirlah aku nak buat gini..
    tpi ntni aqil msuk darjah 1 pun kena buat jugak nih

    ReplyDelete
  7. eyhh..comelnyer..rasa nk buat camni jugak la..tp xtau sini ade tak.. online ade tak ??

    ReplyDelete
  8. wah bestnya, kita pun nak wat gak la stiker ni untuk balqis,leh lekat kat semua barnag sekolah dia, sure la pilih hello kitty

    ReplyDelete
  9. ermmm...yana pun dok cari nak buat cenggini...btoi kata mummy ayu tu...bukan tak hilang cuma lambat sikit nak hilang kan..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...