PD ~ part 3.

ok...sambung sikit je lagi cita kat PD..
(ada satu lagi part pas nie)
nie..jumaat petang plak...
ikut2..memang malas nak turun dah..
tapi Daddy pun sibuk ajak turun
so..turun la jugak
mula2.....main pasir jab
Iris pun petang tu..good mood jer
nak plak duduk atas pasir
sbb lupa nak bawak turun tikar
Ian..takyah cakap la
dia memang tak kisah
see...siap main tanam2 plak
Iris....hairan
petang nie ada Acu & Untie Syra...(yg study kat poli PD tu)
Shyra nak balik seremban...so dia join sekali la..(balik saing)
tengok Iris tu..muka hairan jer..napa diaorang tanam Abang Ian nie
yg Abang Ian...relax jer
dah siap kena tanam
bangun..semuanya hancur berterabur
Iris..hairan lagi..dah tanam, pas tu bangun plak..ntah apa apa ntah
he he he...
pas dah puas main pasir
gie mandi kolam jab
tak snap2 pun kat kolam sbb dah banyak pun pic kat kolam
and...dah nak senja
baru kami naik bilik...
love the view.....
.....subhanallah....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

No comments:

Post a Comment

Jemputla komen di sini...