Happy birthday untuk wanita yang paling kami sayangi.............

salam and morning kengkawan..
entry dihujung minggu..
tapi entry nie lain dr yg lain
sbb...entry nie khas untuk wanita yg paaaallllllliiiiiiinngggg
 Mummy Ayu..
sayangi, 
kasihi,
cintai,
hormati,
sanjungi,
pendek kata..
pujaan hati la
kerana
wanita ni la yg melahirkan Mummy Ayu
membesarkan, mendidik, menjaga, membelai, menyayangi Mummy Ayu
sejak dlm kandungan lagi hingga la ke saat nie 
tanpa wanita ini...siapa la Mummy Ayu
so.......
Ibu..this one for you!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ibu.......
Along nak ucapkan Selamat ulangtahun kelahiran Ibu yg ke 50 tahun..tahun nie
Along doakan Ibu dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki,
sentiasa sihat & gembira disamping kami...
semoga apa yg Ibu hajati..tecapai
semoga Ibu sentiasa dirahmati Allah
dan semoga Ibu jadi Ibu & Tok Umi yg sempoi dan sgt memahami....sampai bila2...
Along sayang sangat Ibu
(Ibu tau kan..??)
Along hormati & sgt kagumi Ibu
dan
Along sgt hargai segala pengorbanan Ibu
selama ini...
and..sejak Along jadi Mummy
rasanya Along lebih memahami betapa beratnya tanggungjawab Ibu
and Along cuba sedaya upaya untuk sentiasa berada di sisi Ibu
dalam suka, dalam duka, dalam gelak ketawa ataupun dalam titisan air mata
and Along nak Ibu tau (walaupun Ibu dah tau)..
Along akan sentiasa berada disisi Ibu......sampai bila-bila
Ibu la segala-galanya untuk Along
Along sayang Ibu sangat!!!
sayang sangat tau!!
muah muah!!
harap Ibu suka & enjoy hari nie
(harap2 suprise kami menjadi la...will update minggu depan key)

to kengkawan...happy weekend!!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

  1. jasa ibu sentiasa dikenang. pengorbanan yang besar :)

    Tech Kini

    ReplyDelete
  2. Selamat hari lahir aunty.....

    Semoga suprise menjadi k...

    ReplyDelete
  3. salam singgah. bila kita sendiri dh jadi ibu, baru kita tau macam mana keadaan ibu kita dulu kan :)

    ReplyDelete
  4. selamat hari lahir buat ibu mummy ayu.. smoga diberikan kesihatan y baik & dpanjangkan umur..amin

    ReplyDelete
  5. selamat ulangtahun kelahiran buat mak ayu...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...