Rasa Utara Jumaat lepas

salam and morning kengkawan semua!!
selamat hari isnin!!!
mcm mana weekend?
mesti best kan?
Mummy Ayu pun..rasa malas je nak keja
but mengenangkan minggu nie Mummy Ayu akan bercuti (will story lagi later)
so..rajin kan diri gak la untuk ke opis pagi nie
~~~~~~~~~~~~~~
so...jumaat lepas
as usual..ngedate ngan Net tim lunch tu..
destinasi kami
mula2..nak makan burger king jer
sekali,,,Net ajak try kat Restoran Rasa Utara
Mummy Ayu ..ok jer
so...
us...in purple & pink...
ou drinks...

Mummy Ayu ... sirap selasih laici
Net..milo bukit keriang
pelik jer nama
rupanya air milo tapi ada serbuk milo yg mebukit....tu yg riang tu kot
and..our foods..
kami sama2 order chic chop with bbq sauce
ok la..
service sgt bagus..
dtg order cepat..
food sampai cepat
and bill dtg pun cepat
restoran tu...ramai gak org
leh la makan lagi next time
cuma..menu tak banyak pilihan kot
yg ada...laksa, nasi lemak (banyak pilihan lauk la)
and..chic chop & fish & chip

and..sambil2 makan tu
Net busy
emm...ada projek apa tu????

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

1 comment:

  1. puas minum milo mcm tue.....hehehehe slalu org panggil milo tabur.....

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...