Daddy in Ho Chak! 8TV

ingat tak dulu...
Mummy Ayu buat entry pasal Daddy shooting untuk rancangan memasak cina...
Ho Chak!
siaran di 8TV
last week...show rancangan tu
and..Mummy Ayu memang la tak layan
tu pun Nad yg kasi tau
so...tanya Nad ada ulangan tak?
Nad kata..try cari kat Tonton
ada pun..tq Nad!!

Mummy Ayu memang tak pernah tgk show nie...
so..memang tak tau
dapat la tengk Daddy
dok cong ceng ngan pengaca cina nie
Daddy jadi sifu la..dia yg masak
pas Daddy kena rasa & komen
ha ha ha..
Daddy ckp Englis, pengacar tu cakap cina
pening gak layan
tapi kat tv maybe ada subtitle kot

apa pun..tq Nad sbb infornkan
kalu tak..sampai sudah Mummy Ayu tak tau

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. Owh...baru tahu. Saya ada tgk rancangan nih.

    ReplyDelete
  2. Betul kan? Heeheheeh...
    Naseb baek saya igt kak ayu bgtau aritu...
    Kalu x, saya pun x cam hehe...

    Daddy ni nak amik gmbr die tak suke
    Tapi kalah kite yg suka bergambar ni kan kak ayu...
    Siap masuk tv lagi....
    Glemer trus 1 malaysia tgk =)

    ReplyDelete
  3. kahkahakhakah.....aku dapat rasa betapa kerasnya laki ko...and betapa dlm otak dia $^^%^%^ kat awek cina tu hahahahah

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...