Dah dapat dah yg diidamkan....

akhirnya.....
dapat gak complete kan barang sekolah Ian mengikut tema
(Mummy yang over jer kan?)
nie yg sebelum...
and..
nie yg terbaru...semalam
semua nya katun boboi boy
botol air ngan bekal makanan
and
pencil box

Abang Ian..........of coz la suka kan?

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

  1. wah dah complete, kita beli beg je, sbb alat tulis sekolah sediakan, tapi dah darjah satu nanti kena beli gak la...barang budak2 sekarang dah mahal giler...beg ian tu sure mahal kan, kita beli beg dak balqis pun mahal giler, biru mata hitam nak bayo

    ReplyDelete
  2. peminat tegar boboiboy nih...:)

    ReplyDelete
  3. waaa..mesti seronok anak2 nak mulakan persekolahan..hurmm budak2 lakikan mmg tak leh lepas dr boboi boy tau..hihi

    ReplyDelete
  4. wah...seronok ian... ila suka dgn watak boboi ni...utk syafiqah bosan asyik barbie n minnie mouse je... xde choice lain kan..

    ReplyDelete
  5. semnagt sungguh mummy dia
    ahahha
    mcm mummy dia je yg nak gi sekolah..

    ReplyDelete
  6. Hamboi. Ni anak ke mak ke yang nak ke sekolah?? Saya x complete lagi. Cuma baju je yg dah beli.

    ReplyDelete
  7. wahhhhhhhh bestnya
    klu umar nampak nie mesti suka

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...