Esok bermula lah......

yeah....!!!!
hari nie last day Mummy Ayu  keja
suka suka
coz..
esok Mummy Ayu akan bercuti.
(mcm dah cerita pagi tadi)
Mummy Ayu akan bercuti 2 hari
esok & jumaat
isnin tu ....standby gak
isi dalam borang cuti....3 hari
but kalau tak perlu...Mummy Ayu akan datang keja gak
sbb ..  isnin tu pengganti Mummy Ayu pulak cuti
so...yg confirm 2 hari.
isnin tu..tak sure lagi
sbb Mummy Ayu bercuti ada 2..
emm...
kira 2 dalam 1 la...
 1st...sbb....
Ibu Mummy Ayu akan tinggal kat KL
rumah adik Mummy Ayu tu
sbb ...dia nak bersalin
so...
dia akan tolong plus jagakan anak buah Mummy Ayu yg sorang lagi tu
so....anak Mummy Ayu..takde sapa jaga
(since tuesday hari tu)
Daddy dah start cuti since tuesday tu....until friday
so......Mummy Ayu plak cuti khamis & jumaat
ingat nak gilir2 jaga
but..
sambil2 tu..bawak diaorang gie jenjalan
ye la..cuti sekolah nie tak ke mana pun
sbb Daddy busy
kami tak gie jauh2 pun..
just gie PD jer..
lepak kat apartment uncle Daddy...
ada pool, ada laut
so....dua2 boleh mandi
plus apartment tu pun.complete semua ada
...senang & jimat la....

minggu depan Mummy Ayu share & update story ek
sepanjang Mummy Ayu cuti nie..
kengkawan jangan lupa jengah2 ke sini ek..
sbb Mummy Ayu dah siapkan entry autopublish ..in case tak sempat nak update
:-)
jumpa lagi minggu depan!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. bestnyeeee..cuti2 malaysia..selamat ber-holiday..;)

    ReplyDelete
  2. seronok la ian ngan iris..leh main pool kann.. lepas terjmpe kat kpj seremban untuk khatan adik mummy ayu... tak pnh terserempak da kan?? t adeq g semban 2, leh jumpe lagi tak???

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...