Tension jer semalam...

salam and morning kengkawan semua
selamat hari khamis.
semalam ...tension jer kat opis
sebab...
ntah apa hal ntah....
tak leh nak update blog langsung..
leh tengok jer..
leh tgk dashboard
leh tengok & baca blog kengkawan
but..
tak leh nak baca komen
tak leh nak buat entry
tak leh nak komen blog kengkawan
tension kan?
tu yg ada 2 entry jer pagi tu
(autopublish malam semalam tu)

semalam.....
siap2 buat entry autopublish kat umah siap2...
takut hari nie dia buat hal lagi
harap2 tak la.
amin!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

1 comment:

  1. Sama la. Akk pun x leh nak berblog ni since friday lepas. Sangat tension sbb kat rumah mmg x sempat nk buka laptop.agaknye opis dah block kut. Sedih sedih..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...