Tersenyum senyum Abang Posmen...

sabtu lepas....
Ibu kasi bungkusan nie
katanya...."la.....ni ada hadiah Along, lupa nak kasi semalam?"
hadiah..???
bila join giveaway or contest 
and bila plak menang?
emmm..musykil juga
sekali tengok.....
ha ha ha..
nie bukan hadiah
tapi free sample
free samle apa?
free sample Libresse
hari tu Nad rasanya ada buat entry pasal free sample ni
so..Mummy Ayu pun gie la daftar
pas tu..dah lupa pun
sekali sampai dah...
see...banyak gak dapat
and colorful packaging dia kan
mcm2 color
ada pad & ada pantyliner
Mummy Ayu tak pernah pakai Libresse...
biasanya Mummy Ayu pakai Kotex
tu yg nak try gak tu...
kalau kengkawan nak try..

and..yg paling best
bila Ibu dah tau bungkusan tu berisi pad
Ibu kata....
"patut la posmen tu senyum2 hulur bungkusan nie..."
he he he..
Abg posmen malu ker???

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. hahha kita pun dapat jumaat lepas .. siap posmen baca nama ..kita belek kotak tu sekali pad plak dah kekekek

    ReplyDelete
  2. Oo dh dpt ek? Hehehe...
    Posmen pun nk senyum2...

    ReplyDelete
  3. sama la....along pun dapat Sabtu lepas...lom buat entry jer lagik

    ReplyDelete
  4. mmm... Ingatkan apa tadi yang Top Secret tuh...

    ReplyDelete
  5. hahaha..sama la..saya baru dpt gak jumaat lepas..tapi balik keje baru perasan ada bawah kereta..anak yg perasan..nasib tak kene langgar pad tu..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...