Daftar Iris tadika hari nie...

okay..update pasal daftar Iris tadika hari nie
(skip satu cerita..but will update kemudian sbb pic dlm hp my sis)
hari nie kena uruskan pendaftaran tadika Iris
semalam petang baru tau
so.kelam kabut gak la sms ngan boss & adik yg gantikan Mummy Ayu tu
sowie sgt kat diaorang sbb last minit kan
tak hantar daftar..tak best la
nasib baik boss hari haft day jer kat opis..
petang dia da function kat luar
so....borang Iris & Qiqi..kena uruskan 2 org la
sbb Ibu Qiqi..Angah....dalam pantang kan
bersemangat lagi Iris bangun pagi nie..nak school
kami lambat sikit
but...nasib baik org tak ramai
Iris.....posing2 kat tadika baru
suka dua2 org sbb kat sini banyak mainan
and diaorang sibuk main dah kat situ masa Mummy Ayu uruskan pendaftaran
Iris...Mummy Ayu hantar kat tadika Kemas jer
sbb..
dekat ngan rumah
so..kalau Tok Abah tak leh amik (kadang2)....Tok Umi boleh amik jalan kaki jer..
and
tadika nie ada banyak beri penekanan pd agama (tadika Ian dulu tu kurang la)

balik dr daftar.
kami ada misi...
v
v
v
misi apa?
misi mencari baju sekolah tadika Iris & Qiqi
sbb cikgu kat tadika tu pun kata..
baju uniform better beli sendiri kat kedai
kalau tunggu kat sekolah..lambat
dia just kasi nama kedai & tempat
so..kami laju je ke Ampangan...
and nasib baik sgt.
ada ngam2 jer sepasang baju..size M untuk Iris & Qiqi
balik rumah..
apa lagi..........
posing2 time
Iris in her uniform..
ala tomei2.
aik...nie kenapa plak..
perasan tak Iris in her new looktu la cerita yg Mummy Ayu skip tu
(nanti update ek)
and nie Iris & Qiqi...
Iris tahun depan 5 tahun
Qiqi plak baru 4 tahun
tapi nampak Qiqi lagi besar & tinggi dr Iris kan?
emm...tak tau la mcm mana ragam diaorang minggu depan masa masuk tadika...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

9 comments:

  1. ala comeinye
    sama nak skolah ngan mia ni
    mia 2hb nnt br start

    ReplyDelete
  2. dah daftar anak 6 tahun kat skool yg sama 5 thn baru la terpk napela xtry antar kat KEMAS yg dkt dgn umah je.. hmm... slmt bersekolah utk iris dan qiqi..

    ReplyDelete
  3. wee cumelnya iris..sonok dia nak masuk sekolah dah :)

    ReplyDelete
  4. wah..masuk tadika kemas....sekolha ila masa kecik2 dulu

    ReplyDelete
  5. ala comel sangat...
    iris n kiki belajar rajin2 tau

    ReplyDelete
  6. waaaa suda sekola kaaa.....hhahahaha.......

    ReplyDelete
  7. dah nk sekolah pon iris.. sama la dgn asya.. 1hb ni start sesi psekolahan...

    eyh..muka iris n qiqi ade iras la

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...