The Odd life of Timothy Green

salah satu lagi aktiviti Mummy Ayu ialah..
layan movie
and..antara movie best yg Mummy Ayu layan ialah....
The Odd Life Time of Timothy Green
best sgt cita nie
Mummy Ayu beli kat astro best
cerita mengisahkan sepasang suami isteri ni...
Cindy & Jim Green
dah cuma mcm2 cara untuk dapatkan anak
but..tak berjaya
satu malam tu..diaorang tgj sedih2
diaorg senaraikan ciri2 yg diaorang nak untuk anak diaorang
and..tanam kat belakang rumah
nak dijadikan cerita
malam tu tetiba plak muncul
sorang budak lelaki penuh ngan tanah kat rumah diaorang
andbudak tu menepati ciri2 yg diaorang nak
nama pun sama..Timothy
but..yg peliknya..
kat kaki budak tu ada daun
diaorang try gak nak buang daun tu
tapi tak berjaya....
diaorang pun happy..
rasa lengkap sebagai satu family
but diaorang tak tau 
yg satu hari diaorang akan kehilangan Timothy
bila semua daun yg kat kaki Timothy tu..
gugur
and Timothy pun hilang...
but diaorang dapat ganti Timothy..
mcm mana.kena la tgk...

cerita nie best..
layan la tgk hujung2 minggu
sapa nak tg
leh beli kat astro best
or cari DVD jer
Mummy Ayu pun nak beli DVD cita nie..buat koleksi




mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. macam best.. nak donlod la..hehhe

    ReplyDelete
  2. oh citer ni.
    mcm menarik...
    anak-anak aida siap tanya lagi ~ "nape kaki dia ada daun?" hmmm mana le si ibu ni tau, lom tgk citer tu...

    ReplyDelete
  3. mcm best je jalan cite..nak tgk laaa..agak2 kalau nak download dh ade ke blum?..;)

    ReplyDelete
  4. macam best jerk.....kena tgk jgk nie....

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...