Shoplinks.Asia

Monday, October 21, 2013

Frame lagi dan lagi.....

balik dr kenduri kawin tu..
Mummy Ayu gie beli barang2 sikit
than....sekali gie amik frame yg Mummy Ayu tempah...
kedai Dida tu kat Seremban Parade
but.... sbb Seremban Parade masih dlm renovatiob
so..kami janji jumpa kat A&W jer..
sementara tunggu..sempatla posing2..
Ian & Iris..
baju putih..dah comot..alahai..

Iris...ngan Tok Umi..
:-)
manja la sangat...

and....tak lama tunggu pun....Dida sampai..
lupa nak snap2..
nie kali kedua..Mummy Ayu tempah ngan Dida nie..
2st time hari tu..tempah FM untuk raya gathering
kali nie..tempah A3 frame plak...

emm...Mummy Ayu kan suka bab frame2 nie..
:-)

and..the pic is...
satu family pic kami masa raya hari tu
and...satu lagi..pic Ian & Iris..

love this pic
kan Mummy Ayu ada buat entry pasal pic nie..
memang nak frame pic nie
and..dah siap pun..
:-)
love it so much!!
tq Dida..lain kali Ayu tempah lagi yer...

kalau kengkawan nak tempah jugak..
jengah2 la ke FB Dida..kat sini..
memang puas hati..

ps...ada 2 lagi frame on the progress...tempah kat Airis Wall Deco hari tu..
pas dpata lagi 2 tu..baru gantung semua nie
:-)

3 comments:

mama lieyna said...

Cantik.... :-)
Eina pun minat jugak tp tkde tmpt nk gantung2x...

JunAina said...

Catiknya gambar...

zety said...

ayu suke frame ye :)

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno