Shoplinks.Asia

Wednesday, August 28, 2013

Model Poney

malam semalam la nie....
siap2 nak gie raya
bukan raya jauh pun, raya rumah jiran Tok Umi & Tok Abah jer
but..baju raya kan tak abis pakai lagi
so..melaram jer la...

both..Ian & Iris..pakai baju poney..
kemeja Ian & gown Iris
suar Ian jer bukan Poney
and..masing2 plak in good mood
tu yg dah mcm model dah posing
Ian & Iris

in white...

love this last pic....
kena frame nie...

suka tengok diaorang pakai baju color putih mcm nie
tapi.....kena jaga2 sgt
sbb takut kotor kan
nie sbb kejab..ok la...
kan?

5 comments:

Imani Iwani said...

tomeiii iris like pwincess;) ian encem..;)

mekchu said...

selalu tya dgn sales girl poney "ada tak baju yg mecing for boys n girls?"

sbb kan banyak baju sama utk baby & kids.. tapi utk boys n girls susah nak carik yg sama..

tu dah nampak ian & iris pakai sama.. yeyy

Amanda Suria said...

Kena pandai carik kan? Dania nyer dize dh xde dh kat poney....cpt nau besornya..

nurul ashreesa said...

berminat pakaian poney..
Add my fb nurul ashreesa..
Tq...

nurul ashreesa said...

sekiranya berminat barangan poney..
Add my fb nurul ashreesa...
Tq

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno