Yeah..sampai dah sebuah lagi novel ku..

semalam..sampai dah lagi sebuah novel Mummy Ayu..
:-)
so..dah email dah kat Karya Seni
and..diaorang pun dah reply..
cepat kasi feed back..bagus tul..
and...semalam...sampao dah sebuah lagi..
terima kasih Karya Seni!!
sbb walaupun ada buat silap, cepat jer respond...
:-)
p/s..tengah tunggu novel dr Kaki Novel plak..

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. semalam beli novel terbaru evelyn rose - 13 jam A380. sama best mcm the wedding braker. tapi x puas hati sbb kite nak heroin dgn hero lagi satu huhuh

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..salam ziarah!! Jemput ziarah blog saya ;)
    http://supplementforall.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Rajin baca novel..bagus..kita ni, klu membaca br 2-3 mukasurat dah *-* (berpinar mata).. :)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...