Shoplinks.Asia

Friday, August 23, 2013

Yeah..sampai dah sebuah lagi novel ku..

semalam..sampai dah lagi sebuah novel Mummy Ayu..
:-)
so..dah email dah kat Karya Seni
and..diaorang pun dah reply..
cepat kasi feed back..bagus tul..
and...semalam...sampao dah sebuah lagi..
terima kasih Karya Seni!!
sbb walaupun ada buat silap, cepat jer respond...
:-)
p/s..tengah tunggu novel dr Kaki Novel plak..

4 comments:

MRS. K said...

semalam beli novel terbaru evelyn rose - 13 jam A380. sama best mcm the wedding braker. tapi x puas hati sbb kite nak heroin dgn hero lagi satu huhuh

wardah mustapa said...

Assalamualaikum..salam ziarah!! Jemput ziarah blog saya ;)
http://supplementforall.blogspot.com/

salimah said...

Rajin baca novel..bagus..kita ni, klu membaca br 2-3 mukasurat dah *-* (berpinar mata).. :)

zarena heeney said...

tggu review dr ayu

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno