Shoplinks.Asia

Thursday, August 29, 2013

Cover yg sangat meletops!!! Novel limited edition Acik Lana.

masih ingat kah lagi pada novel nie...
Perempuan Yang Paling Aku Cintai
novel nie..takde jual kat mana2 kedai buku
cuma secara online sahaja...di group Acik Lana kat FB
and..harus la Mummy Ayu dah ada...and dah abis baca pun..
more than 1 time
sbb best sangat..
kalau nak tau ..best ke tak best..
and..kalau nak tau..
good news..
Acik Lana dah reprint sekali lagi...
and..dengan cover yg baru..
tu dia....lebih meletops kan?
emm..mcm nak beli gak but...cerita sama jer
so...tak yah la kan...
(kasi peluang kat org lain plak)

and..to kengkawan yg tak sempat beli hari tu..
leh la gie terjah and order cepat2..
:-)
serius..novel nie memang best sgt2 plus sgt sweet..

3 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

Yana pun suka baca novel, ada 2,3 buah lagi tak terbaca..

cikpia said...

dah lama tak baca novel.....

syazwani 'atiqah said...

Kak ayu,,nk pnjm novel pypac boleh?

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno