Shoplinks.Asia

Friday, August 30, 2013

Makan dim sum lunch tadi.......sgt berjaya!!

emm..yum yum..
alhamdulillah..
lunch tadi..
gie makan dim sum yg Mummy Ayu idam idamkan tu...
sgt success......sgt cedap....sgt seronok..
tq so much to Nett..my BFF sbb berjaya menemui satu lagi port makan kita yg cedap!!!!
meh layan pic...
nanti Mummy Ayu review semua2nya..
kat mana?
di mana?
berapa harga?
apa menu?
tapi nie....entry posing kami.....
sbb banyak sgt kami posing..seronoks..
dlm restoran..
emm..kami dpt table..dekat ngan tingkap..tapi mukan table tu la...
table sebelah dia..
me.....

Nett...

sampai2 jer dapat kacang....ngan air...ngan sos untuk dim sum tu
serius....service sgt tip top..
terpegun kami

and kami pun order & order & order...
tak tentu arah gak..
sbb semua rasa nak
but..ok la...
takde la sampai penuh meja..
kan????
(he he he...)
detail....entry pas nie yer..

serius....memang cedap..
memang puas hati...

cayala Net....
best!!

timun dia pun cedap tau

tengok Net.....
hah...cedap punya pasal la nie..
:-)

and..sampai berebut la kami last dim sum tu
(acah jer)

and...dah kenyang
kami pun ..gerak balik..
dengan azam...."kami akan kembali"

jalan nak ke restoran tu pun cun..
so..kami pun posing2....
Mummy Ayu..ala2 sopan

Nett..memang selamba..
dulu dpt offer jadi model..tak nak...:-)

and..last but not least..
us...

emmm....lunch yg sgt cedap, best & success!!
ok..nak buat entry review restoran plak..
tungguuuu...

1 comment:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

nak tunggu review, mcm best je.. dah lama tak makan dimsum

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno