Shoplinks.Asia

Friday, August 2, 2013

Kad raya Ian

emm..
semalam BW kat blog Iela..
tgk Syafiqah kasi kad raya kat cikgu & kengkawan dia
so..dpt la idea..
nak kasi kad raya untuk cikgu Ian
plus surat tak dtg sekolah rabu lepas..
so..pagi nie..
gigih la Ian tulis kad raya untuk cikgu kelas dia..
emm...tulisan...
boleh la but banyak kena improve lagi nie
and...Ian..
suka dia..
kasi kad raya kat cikgu dia
plus
hari nie last day sekolah
pas ni kan cuti panjang..
:-)

4 comments:

zarena heeney said...

ada idea gak nak bg kad raya pd teacher umairah jugak la :)

hazlina said...

Hai,
Bestlah blog awk…penuh dengan warna warni kehidupan…ceria jer
Jemputlah ke blog saya jugak ye..jom exchange link sama-sama..:)
http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

Iela Fazielah said...

alahai...comel ian.... Tp tulisan ian comel berbndg syfqah....

mama lieyna said...

Bersungguh2 ian... mesti cikgunya suka :-)

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno