Kad raya Ian

emm..
semalam BW kat blog Iela..
tgk Syafiqah kasi kad raya kat cikgu & kengkawan dia
so..dpt la idea..
nak kasi kad raya untuk cikgu Ian
plus surat tak dtg sekolah rabu lepas..
so..pagi nie..
gigih la Ian tulis kad raya untuk cikgu kelas dia..
emm...tulisan...
boleh la but banyak kena improve lagi nie
and...Ian..
suka dia..
kasi kad raya kat cikgu dia
plus
hari nie last day sekolah
pas ni kan cuti panjang..
:-)

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. ada idea gak nak bg kad raya pd teacher umairah jugak la :)

    ReplyDelete
  2. Hai,
    Bestlah blog awk…penuh dengan warna warni kehidupan…ceria jer
    Jemputlah ke blog saya jugak ye..jom exchange link sama-sama..:)
    http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. alahai...comel ian.... Tp tulisan ian comel berbndg syfqah....

    ReplyDelete
  4. Bersungguh2 ian... mesti cikgunya suka :-)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...