Mood masih beraya

salam and selamat petang
emm..
hari nie lambat sangat update kat sini
mood..masih beraya la katakan
.....
plus.....esok Mummy Ayu akan sambung cuti 2 hari lagi
:-)

ye la..hari tu..beraya kejab jer ngan cik abang
sbb cik abang kena keja
so..esok harus la sambung..

plus weekend ni...ada family gathering sebelah Ayah Mummy Ayu
kan every year memang kami kumpul ramai2..
and..yg buat lagi busy tu
tahun nie..Mummy Ayu jadi tuan rumah
sbb..Ayah Mummy Ayu..6 beradik
semua 6 buah rumah dah sudah...
so..selaku cucu sulung..
Mummy Ayu pun agree la nak jadi Tuan Rumah
emmm..
ada gak yg dah siap Mummy Ayu sediakan..
and...of coz...banyak yg lum siap lagi...
doakan majlis kat rumah Mummy Ayu tu berjalan dgn lancar....amin!!
takut gak .. sbb nak kumpul ramai2 kan
ok..
will update lagi nanti..

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

1 comment:

Jemputla komen di sini...