Shoplinks.Asia

Wednesday, August 28, 2013

Dah merdeka dah!!

kan opis Mummy Ayu mengadap dataran merdeka
so..apa 2 jadi kat dataran, Mummy Ayu mesti tau & dapat tengok punya la..
so..
kan hari merdeka dah dekat
apa lagi..
since dr jumaat lepas lagi
Mummy Ayu dah rasa mcm hari merdeka dah
he he he..

nie pic hari isnin

nie hari selasa..semalam

and nie plak hari nie..

rasa2 nya hari nie full rehearsal kot
sbb dah ada parade semua dah

pagi tadi pun..selalu jalan..nak lintas jalan tengok kereta..
pagi nie..lintas jalan..tengok kuda..
kan ada polis berkuda semua
nak amik gambar jer..segan la ...

sian tengok bebudak sekolah yg buat bendera semua tu
dr pagi..sampai kul 3,4 petang
dok la kat tengah dataran tu
yg intructor diaorang plak..dok jerit..
ye la..of coz dia nak buat yg terbaik kan

jalan..jgn cakap la..
of coz la jam giler..
sbb jalan banyak yg tutup..
semalam pun..my boss sampai opis dekat nak kul 10..
sebab stuck dlm jam
nasib baik boss..takde la yg nak marah
kalau kita..confirm dah kena dah tu
so..optional tak nak sangkut dlm jam..
kena la kuar awal..

5 comments:

Adlin Mohamad said...

jalan pun dah start jem .

Sidratul Muntaha said...

pejam celik dah smpai jugak merdeka
pasan tak dah bape thun ni merdeka dekat2 raya or raya dekat2 merdeka

ummie_mirahaziq said...

wah bestnyer...kat ipoh pun der gak...esk kena p opis awai coz laluan opis tu akn ditutup utk deme rehersal merdeka

CheNamNam said...

oklah tu dapat cuci mate free..:)
agak2 jemu buat keja buleh usya kat luar sekejap kann..hehhee..

a'ahh mesti berpanas bebudak tue kann kena macam tue..dah ler praktisnyer dekat seminggu...huh kalau cnn kompom dah migrain..:)

Ya ALya said...

sekejap je kan.....tak lama lagi dah new year lak....

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno