Shoplinks.Asia

Tuesday, October 29, 2013

K-Drama ~ The Strange Housekeeper

entry yg sama ngan entry my BFF...
he he he..
pasal cita korea baru nie...The Strange Housekeeper
cuma yg bezanya..
Net dah tgk episod 3
Mummy Ayu baru start episod 1
and..malam nie nak sambung lagi episod 2,3 & 4
emm....
cita nie..memang best so far
mengisahkan..4 beradik nie..
baru kematian mak diaorang
plus kematian mak diaorang mcm misteri jer
jatuh sungai???

bapa dia plak ada scandal ngan officemate dia

lepas 49 hari kematian mak diaorang
bapak diaorng amik maid....nie...
memang pelik sesangat maid diaorang nie..Park Bok Nyeo
dia kana ikut apa saja arahan yg mereka beri
and..dia nie mcm takde perasaan

tapi..kerja ..memang tip top

dah mcm robot pun ada

and..kalau perasan...dia nie heroin cita winter sonato dulu

still cantiks kan?

nak cita panjang2 pun, Mummy Ayu baru tgh 1 episod
nanti dah habis, baru leh buat review key..

kalau nak tgk...layan drama nie kat channel 393 Astro One HD
setiap isnin & selasa jam 9 malam
Mummy Ayu ..rekod jer, 
bila dah 2,3 episod..baru layan sekali..
:-)




1 comment:

mama lieyna said...

Jln citer mcm best.. alahai bahagianya klu dpt layan movie cenggini tiap2 malam.tapiiiii... apakan daya, anak2 pun tidur sama dgn maknye, camno... diorang ada, jgn hrp la boleh feeling2 tgk movie..huu

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno