Shoplinks.Asia

Friday, October 4, 2013

Lunch hari nie...

baru la entry kedua hari nie
slow mlow la Mummy Ayu hari nie.
ntah la..
no idea plus no time kot..
busy..biasa la..friday kan?
but..busy mcm mana pun..
ada peluang jer
harusla lunchdate ngan BFF hari jumaat kan..

so..destinasi hari nie..
suppose nak gie makan kat delicious MV jer
but...since Net pun tak berapa sihat
Mummy Ayu cadangkan..layan seoul garden
makan food celup2, sup panas2....
emm.....mcm sesuai jer
Net..ok 
so..ke Festival la kami... 
seoul garden
lama tak makan kat sini
rasa nya last hari tu..sebelum puasa..
masa ngan Suziey tu...
emmm...still cooking

mee pun ada..

sos..

tuan tanah..Mummy Ayu

and...Net..

last but nit least..
posing2..
cuma lupa nak snap gambar berdua jer..

apa pun...we have fun 
gelak sakan tiap kali jumpa..
he he he..
:-)

psttt..have a nice weekend!!

2 comments:

mama tisya said...

aku smp sudah tk jejak lg seoul garden ..nasibaik seoul korea dh jejak:-p nett tk sihat ye tp nmpk mcm sihat je...hehe

shahdiana said...

mummy ayu & bff nya ni rajin betul makan -makan tempat yang kelass cenggini kan...berselera je tengok makanannya...

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno