Shoplinks.Asia

Tuesday, March 24, 2015

Cinderella .... rabu lepas.

cuti sekolah minggu lepas..
kami tak ke mana2 pun

jangan tidak..bawak la Ian & Iris gie tgk wayang
cita ni..
Cinderella
Ian pun terjebak gak..layan jer la yer..

seat penuh
so..kami kena duduk..dua2..

Iris ngan Untie Shyra

Abang Ian
ngan Mummy Ayu

Acu ngan Tok Umi
yes..kami gie berenam
tgk show malam..kul 8.30..

mula2 sebelum start Cinderella tu..
ada short movie...Frozen Fever
walaupun pendek jer
but best & comel sgt..
frozen fever ni cita pasal Elsa nak kasi Anna...
birthday celebration yg terbaik
nak ganti balik..yg lepas2..
but dia demam..
and..tiap kali Elsa bersin
dia akan kuarkan little2 olaf ni
comel sgt & makin lama makin banyak

comel & best sgt
tak mustahil..kalau Frozen 2 kuar..
melti meletop gak..

cita Cinderella...
as usual..mcm cerita dongeng tu
jalan cerita semua pun sama
but.....lakonan mantap, 
penuh warna warna..costume, backdrop semua
jadi cun sgt
Ian...suka
Iris.....pun suka
but tak tau bila..dia terlena
see......dah abis cita..tgk2 dia dah tido
he he he...
nasib baik bila kejut dia tak ngamuk..

nak balik...
sempat gak posing bertiga
:-)

masing2..suka cita frozen tu dr cita cinderella
mcm mana tu?

5 comments:

mama tisya said...

pttnye bw tisya p tgk vkend aritu tp aku tk sihat..mayb minggu ni kot kalo tkde apa2 hal

Nad MamaZN said...

best ek? bape bintang kak ayu kasi? nayli nak tgl cinderella, abgnya nak tgk cicakman..adoii penin pale..

Iela Fazielah said...

bestnyer...... tp nak tunggu citer ni msk dlm astro box first tulah...... lg jimat..haha... br RM15 je

dokterFaryn said...

kitorang dgn my cik puans (aina & azalea) baru tengok malam tadi. best kannnnnn. walopun memang takde climax, sbb storyline sama je macam kartun takde twist and turn hehhe. tak berkedip mata cik puans tengok. memang worth it untuk tengok kat movie. feeeeeeeel sangat :)

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam ayu,
laaaaaaaaaaaa he3
nomei ja iris titon he3

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno