Shoplinks.Asia

Friday, March 13, 2015

Hyde, Jekyll, Me dalam Metro hari ni

baca paper pagi nie...
Harian Metro...dlm bahagian RAP tu...ms 8 & 9
Hyde, Jekyll, Me
best best..
Mummy Ayu ada gak cita sikit..kat sini
sbb cita ni pun lum abis lagi
kat astro...minggu ni baru sampai episod 6
kat online...baru sampai episod 14
so..Mummy Ayu pun dah tgk sampai episod 14
:-)
best sgt...
ada happy, ada sedih
ada romantik....
suka la..

kat dlm metro pun..ada cita pasal jalan cerita ni
so..leh baca kat situ

kalau nak follow..
leh tgk 393 setiap rabu & khamis
jam 8.55 malam
ulangan pun ada tu
astro kan?

kalau nak tgk online...
leh tgk kat gooddrama

4 comments:

izzeyda said...

tak ada astro jadi tak dapat laa nak layan..

Amy Hilmirda Daud said...

http://dramacool.tv/watch-drama/hyde-jekyll-me-ep-16-english-sub.html..
Amy tengok kat sini straight aje tak payah nak tukar2 dah.

Miss Moon said...

best kan ...seo jin n robin

moon pun layan gaks kekekek ternanti nanti utk episode baru

adianiez AIDA said...

x langgan channel korea.
x dpt layan :(

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno