Shoplinks.Asia

Tuesday, March 24, 2015

Doa utk baby Muhammad...

nak minta tolong dengan kengkawan....
tak nak minta duit pun
just nak minta kengkawan sama2 doakan untuk baby Muhammad

baby Muhammad ni adalah anak kepada adik kat opis Mummy Ayu ni
dia ni..memang rapat ngan Mummy Ayu..
geng sarapan sapa, geng melepak sama2...
sama2 pindah opis kat sini
so...we are really close la
kami share banyak perkara..
suka sama2....sedih pun sama2...

and....baby Muhammad ni..anak kedua kepada adik ni
puteri pertama dia....lahir tahun lepas..tapi tak cukup bulan
and..kali ni pun...adik ni melahirkan baby Muhammad..tak cukup bulan
sama kes ngan yg pertama..6 bulan lebih

baby Muhammad..lahir last wednesday..secara caesarian
26 minggu dengan berat..just 1.05 kg
but alhamdulillah..both...mother & son selamat
cuma...
baby tak cukup bulan..kena duduk dlm incubator
and...adalah masalah juga
so..nie yg nak minta kengkawan..sama2 doakan untuk baby Muhammad
semoga baby Muhammad..cepat sihat, diberikan kekuatan utk survive
menjadi anak yg soleh kepada Ibu & Abah
jadi khalifah di bumi Allah
Aminnnn...

to my sis....
be strong, Allah uji kamu sekali lagi
sbb dia tau kamu kuat!!
but..you must keep strong, think positif
and..berdoa..
dan kami juga sama2 berdoa agar kamu diberikan kesihatan dan kekuatan
seterusnya diberi peluang utk jadi Ibu yang terbaik..
utk baby Muhammad...
insyaallah..

semalam..ada kawan kat opis share video ni kat FB adik tu..
video
sedih & touching sangat..
but..dengan izin Allah..tiada yg mustahil..kan???

2 comments:

Iela Fazielah said...

insyaallah..... miracle is everywhere...
semoga kwn ayu dan adik muhammad diberi kesihatan dan kekuatan...
tgk vedio ni mengingatkan ila pada kelahiran irfan dan kembarnyer...

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam ayu,
moga segalanya dipermudahkan AMIN

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno