Shoplinks.Asia

Monday, March 16, 2015

Lunch.....Plan A jadi Plan B ~ Burger Junkyard

as usual..
dah senin barr nak cita lunch hari jumaat lepas

layankan jer la...yer

so...jumaat lepas..
Mummy Ayu kuar lambat sikit
sbb tunggu Net....dia dari latihan kat luar
but..no worries sbb kami dah ada plan..nak makan kat mana
port baru...Empire Damansara
1st time kami gie sana
plan A nya...nak makan kat sini
Boat Noodle
ramai yg cakap best
so...kami nak try la.
alhamdulillah...ma acih to Cik Abang Waze
kami jumpa gak destinasi...jalan pun tak jam
kejab jer sampai
tapi...plan A ku musnah
sbb Boat Noodle dah penuh
siap beratur lagi
so...malas nak tunggu
kami pun cari port makan lain
jalan2...kami pun try test kat sini....
Burger Junkyard
opposite jer ngan Boat Noodle tu...
peramah sangat pelayan kat situ
mcm tau2 jer..kami 1st time
dok tgk2 menu
last kadi disuggest kan burger dia
kami amik 2 burger yang berlainan and cut it into 2 
so kami leh share2..
good good!!

antara menu kat situ..

and..menu kami..
Mummy Ayu punya burger...
Fromage at Fungi
burger ada mushroom2....

and Net punya....
Steaming Cheeseburger
ni cheeseburger biasa but rasa dia...luar biasa!!

kami amik yg set..sekali ngan fries & air
sbb penin nak pilih mana ... kat menu ala carte tu
lain kali..kami pilih menu ala carte tu
(harus datang lagi..)

apa pun..komen kami
burger dia..memang best
daging burger/ patty dia..sgt tebal & juicy
fries dia pun..homemade rasanya..cedap. tak mcm fries2 biasa
and...
kat sini...diaorang serve burger ngan aioli sauce
tak tau la mcm mana diaorang buat sauce tu
yg kami tau..cedap!!!

last 2 weeks..kami tak posing2 kan
minggu ni...kami posing2...
;-)
jom layan pic...
 
emmmm..yum yum...

cedap!!!

harga set kami..RM 15+ 
total kami berdua makan... dalam RM 33
reasonable kan??

so..sapa nak try test layan burger cedap mcm kami..
leh la ke ....
Burger Junkyard
Ground Floor, Heritage Row, Empire Damansara,
Damansara Perdana, Petaling Jaya, Selangor, Malaysia.
GPS: 3.169012, 101.616791

Hours: 12:00 pm to 2:00 pm (Lunch)
6:00 pm to 9:30 pm (Dinner)
Closed on Sundays

pas makan..kami jenjalan
and jumpa satu kedai lagi
emm....sambung sat lagi yer

2 comments:

Mrs Little Voice said...

Nmpk sedap dan kena ngan harga...pasti nak cuba nanti

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam ayu,
muuuuuraaaaaahhhh la
iols ingat rege macam RM20.00++ per burger hokeyh
tapiiiiiiiiiiiiiiii
Penang takdak sob3

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno