Shoplinks.Asia

Wednesday, March 25, 2015

Seni lukis

hari tu..ada sekali update pasal seni lukis Ian
kali ni pun..sama gak
pasal seni lukis Ian gak
rasanya..seni lukis dulu ngan seni lukis sekarang.. tak banyak beza kan?

kalau tgk pic nie..
leh agak nak buat apa
yes...nak buat seni anyaman
yg mcm tikar tu

nie salah satu kerja rumah Ian..masa cuti sekolah hari tu

standard la..
Mummy Ayu jugak yg kena tolong
kalau Abang Ian buat..
Iris pun sama nak jugak
tapi..bukan dia yg buat ..Mummy yg kena abiskan
"susah la Mummy, kita tak tau"
tapi dia nak jugaks....sabar jer la
Ian...dia buat sendiri but Mummy tolong perkemas kan..
and hasilnya...
voila!!
yg Iris punya tu..Mummy Ayu print jalur2 tu kat office .pakai printer
tu yg halus tu
Ian pun..Mummy Ayu buatkan
but Ian kata susah la sbb halus sangat
so..kena redo..buat kasar sikit...secara manual
but...guna 2 warna jer...tak nak serabut sangat
yg Iris tu...saja suka2..
yg yg pelbagai warna tu
suka la Ian
hari Isnin hari tu..dia hantar
Cikgu kata..cantik..dapat A and lekat kat dinding kelas dia
lagi la suka Abang Ian
:-)

# hari ni Ian ada lukisan lagi..
kena bawa water color, berus gigi
emm..leh agak kan...nak buat apa?

1 comment:

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam ayu,
waaaaaaaaaaaaa
nostalgia betui la
ingat zamn sekolah dedolu he3

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno