Shoplinks.Asia

Friday, February 27, 2015

Hyde, Jekyll, Me....cita korea baru

abis cita Pinocchio..
mula ingat....nak layan cita apa la ni
cita yg ganti Pinocchio..tajuk mcm tak best
sekali baca sinopsis dia..
ok..kena layan ni
so...here we go..
Hyde, Jekyll, Me
hero dia..hero cita Secret Garden dulu
emm....encem

Mummy Ayu pun..baru layan sampai episod 3
kat astro baru episod 2
setiap rabu & khamis...jam 9 malam channel 393

cita nie so far yg Mummy Ayu faham..
hero ni...ada 2 personaliti...
Gu Seo Jin....yg pakai cermin mata tu..
dia ni seorang yg kasar, tak de perasaan...but he is very successful person
and satu lagi personaliti dia...
Robin...seroang yg friendly & suka tolong orang

mamat ni anak owner taman tema permainan
bapak dia pun mcm suka Seo Jin ni maybe sbb dia more ke kerjaya kot
 ,
setiap kali heart beat Seo Jin meningkat ke 150..dia akan bertukar identiti kepada Robin
so....sbb itu la..dia akan kawal diri dia supaya heart beat dia

but..bila heroin ni muncul...
watak Robin nie selalu datang
emm..menariks kan?


1 comment:

CikSiti said...

rajinnya mummy ayu menengok citer koreaaa saya dah lama xtgk huhu

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno