Shoplinks.Asia

Tuesday, February 17, 2015

Quality time with them

weekend lepas..
kami tak ke mana2..
Ibu ada gak ajak ikut dia gie wedding kat KL
malas la..
penat..tiap2 minggu jalan jer
so minggu ni..rehat kat rumah jer...sabtu tu
hari Ahad..bawak budak 2 orang kuar..jenjalan jab

pagi...diaorang request nak makan pancakes kat MC'D
so..kami ke Mc'D jab..breakfast

pas tu..kami ke Aoen S2 plak
emm.ada hajat gak ni masing2 ke situ..
nak main games kat sini
bukan main seronok lagi..merempit jer
merempit game motor takpe..

jangan esok besar merempit..sudah la
bukan main fokus lagi masing2..
yg Iris pun.mcm terror jer
padahal ..langgar sana sini

pas tu main bomba
main padam2 api

seronok la masing2..
Mummy layankan
pas dah abis main game....gie lunch jab..kat foodcourt

Mummy Ayu beli barang sikit
kul 1 lebih dah sampai rumah pun

ingatkan dah penat..ada lagi projek diaorang berdua ni..

No comments:

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno