Glitterati to Non-Glitterati

terkujat gak la Mummy Ayu dibuatnya
sbb tetiba status Mr Nuff bertukar..
dari Glitterati ke Non-Glitterati
:-(
sedih jer kan...?

so....dengan laju jer..terus hantar tiket .... nak tanya..
why..why???
apa salahku diperlakukan begini rupa
tu dia...speaking london jab

and..sangat la bagus..Nuffnang jawab
cepat tau diaorang respon
and jawapannya....
oooooo...
baru ku faham..

Mummy Ayu memang ada 2 blog...
satu blog ni & satu lagi blog khas utk join contest
dulu la..masa rajin sangat bercontest
sekarang...memang dah slow mlow dah
so..blog tu takde visitor..even 1 pun
tu la pasalnya
so..laju la Mummy Ayu gi disconnect kan blog contest tu ke nuffnang..

and..alhamdulillah..
hari ni..dah dapat balik status Glitterati tu
yeah..suka suka...

ma acih Mr. Nuff!!!
cayang wang ketak ketat tau!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. die kalo kita ada blog lebih dr 1 yg tkde visitor die takut spam tu yg jd camgitu

    ReplyDelete
  2. samalah ade terlebih
    tpi so far blog masakan tu takde masalh sbb ade keyword
    even xde orang komen pun dalam search still crawling jugaklah

    ReplyDelete
  3. sy Glitterati tp susahnya nk dpt BE....sobbbbs

    ReplyDelete
  4. ana bru kena kelmarin lepas tukar templeted sume..terkejut giler..dh risau dh pesal jadi begitu..pastu xtau kt mna silap..igt sok pg nyer nk hantar ticket la kt nf tnya..pg sok log in nf..tgk dh glitterati blk..fuuh lega..sakit jantung skjp..hahah

    ReplyDelete
  5. Assalam ayu,
    thanx for sharing the info :)

    ReplyDelete
  6. o0 gitu yerr okayy..memang ada satu blog jer pun.tu pun hai lemau nak update hehe

    ReplyDelete
  7. Tq for sharing this. Samalah dengan Mrs. A lepas baca entry ni tadi ingat nak hantar tiket gak . Tapi bila check Nuffnang sebentar tadi dah jadi Glitterati balik. Alhamdulillah happy ;-)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...