Shoplinks.Asia

Tuesday, February 17, 2015

Set..berbento Ian & Iris

minggu nie..takde buat bento benti for Ian & Iris
so..weekend lepas..Mummy Ayu kemas2 la semua bekas2 Ian & Iris
jom tengok....
koleksi bekas2 yg Mummy Ayu beli for Ian & Iris
for berbento.....
boleh tahan banyak gak..
he he he..

kebanyakkan nya..Mummy Ayu beli kat daiso
RM 5 jer 1..
set sudu tu pun..beli kat daiso
bekal ada 7 set
sudi baru ada 2 set
emm..nak bei set sudu plak la pas ni..

botol air .....beli kat tempat lain..bukan kat daiso
sbb botol air kat daiso tu..kecik la..
both ada 3 set botol air..
2 set..baru beli tahun nie
yg 1 tu..tahun lepas punya..
okay lagi sbb beli pun hujung tahun
Ian punya botol air..semua leh guna tali gantung yg sama..warna hitam tu

utk bag plak..
baru ada 2 set..
emm...nak beli lagi kalau jumpa yg cun2 nanti
yg dua ni pun .... beli kat daiso
and..dua2 pun boleh basuh & cepat kering..in case tertumpah apa2 dalam bag tu

itu la hasil koleksi bekas bento...for Ian & Iris setakat hari ni
esok2..kalau beranak..tak tau la
he he he..

2 comments:

Fhatin Amelia said...

Comelnya hehe

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam ayu,
iols konpem punyala ini bukan pengakhiran
pasti ada yang beranak pinak nantu tuuuuuuuu :P
he3

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno