Shoplinks.Asia

Wednesday, February 4, 2015

Berjaya jugak akhirnya...

alhamdulillah....berjaya mencomplete kan antara yg tersenarai dlm list to do...Mummy Ayu..
last week
which is...
kemas peralatan bento..
beli sikit2..lama2 jadi bukit
so...Mummy Ayu pun letak la dlm drawer mcm ni..
nampak kemas & teratur
and....lagi senang bila nak gunakannya..
yg bawah sekali tu...segala mcm tutp2 bekas, sudu & garfu
yg tengah tu..acuan2....
yg atas sekali tu....bekas2 sos, bekas kecik & yg cucuk2 tu
hah...siap!!
pas tu..letak elok2 kat tepi tu..
bila nak guna..just buka laci tu & amik

dah abis guna..basuh..
and bila dah kering..simpan balik dlm laci ni
ok kan?

so far...dah ada 4 set bekas bento Ian & Iris
plus 1 set..baru dpt hari tu... (beli sunquick dpt free)
so total...5 set dah
:-)

# rasa seronok & puas dapat masak & bekal kan diaorang 
dengan hasil tangan kita
walaupun kena bangun awal pagi

3 comments:

Sally Samsaiman said...

yeay! tepuk tangan utk mummy! lagi kemas macam tu...sure x hilang dah :D

Tengku Fauziana said...

kite letak dlm bakul je..
Pagi tadi nk buat bento, tgk dh berhabuk bekas bento nyer..eemm..
Nmpk gaya kena beli laci mcm gini gak la..
Brp ni mummy ayu?

adianiez AIDA said...

terbaik la mummy ayu.
aida ni few days da x buat kan anak2 dara bekal ke skola.
beli kat roti di 7eleven aje...
kesibukan melampau!!!

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno