Shoplinks.Asia

Friday, May 22, 2015

3 hari!!!

apa yg 3 hari...kan???
:-)

as usual..
kalau boss takde,
ramai yg prihatin ngan Mummy Ayu..
"eh Ayu, tak cuti ker??? time boss takde la cuti..rehat2.."
"Ayu, tak cuti ker?"

so....minggu depan...
dengan gumbira & sukacitanya..
Mummy Ayu cuti 3 hari
plus weekend..sabtu ahad... = 5 hari

yeah!!!

tapi ..tak ke mana pun
semua pun ada hal..

Monday ~ projek membaking kek..utk hari guru sekolah Ian & Iris..selasa tu
memang dah plan nak cuti

Rabu plak ~ Tok Abah ada bengkel, so tak leh nak amik diaorang balik sekolah
so...Mummy Ayu cuti la

Selasa tu ~ tersepit between...Isnin & Selasa
takkan nak silang2 hari cuti plak
so..amik sekali gus .. 3 hari..
:-)
insyaallah...Mummy Ayu akan cuti berupdate..walaupun kat rumah

suka kan????
he he he...

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno