Shoplinks.Asia

Thursday, May 7, 2015

Girl Who Can See Smell

malam semalam...
baru 1st episod cita ni..kat One.. (astro 393)

Girl Who Can See Smell
but...Mummy Ayu... dah tgk kat online
sampai episod 10 dah

:-)

cita nie..best, kelakar & sweet sgt....

heroin cita ni...
saksi utama pembunuh bersiri...barcode murderer
but..dia tak ingat apa2 pun..
mak & bapak dia.kena bunuh ngan pembunuh bersiri ni... 3 tahun yg lepas
dia ...satu2 nya mangsa yg terlepas
and.....lepas dia dapat larikan diri..dia kena langgar ngan keta
koma...193 hari
and..lepas dia sedar..dia tak ingat apa2 pun
and..dia dapat keistimewaan..leh nampak bau
emm...pelik jer

hero plak...
abang kepada sorang budak perempuan
yg kebetulan nama sama...ngan heroin..nama betul
Cha Eun Sol
so....masa dia masuk sepital..sbb ada kemalangan kecil
dia kena bunuh ngan pembunuh bersiri tu sbb pembunuh tu ingat...dia mangsa yg terlepas tu
masa keja..pembunuh tu dpt tangkap name tag...
masing2 pakai baju sekolah
so...kat sepital...jumpa nama tu..dia kena bunuh
padahal..salah orang
so..adik dia mangsa keadaan

and..sbb dia sedih sgt & tak leh terima kesakitan tu
tetiba hero ni..hilang deria rasa
tak rasa sakit, tak rasa panas, tak rasa lapar, tak rasa ngantuk
tak rasa..apa2 pun la..

lagi satu pelik..

and..sbb kepelikkan ni la... masing2 berjumpa
mula2...just tolong each other
but..lama2 suka
ha..time tu la sweet nya
tak abis lagi
so..tak leh nak review pun
so far..best la..

sapa nak tgk..leh tgk kat astro..393
setiap rabu & Khamis
jam 8.55 malam

1 comment:

Cho Zila said...

ooow takut tersangkut.. susah nak cari masa lak nanit..

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno