Bento sepanjang minggu nie.....

Bento sepanjang minggu nie.....

ok..... mcm minggu lepas.. and...rasanya akan diteruskan setiap minggu.. (insyaallah) every friday..Mummy Ayu akan update bento2 .....

Read more
Choc..malam semalam

Choc..malam semalam

nie la projek Mummy Ayu .. malam semalam :-) choc...dah siap dah cuma top up white choc oreo jer sikit..malam semalam pas tu..p...

Read more
Jumaat dah!!!

Jumaat dah!!!

assalamualaikum and morning semua.. salam jumaat!! :-)

Read more
Latest projek...

Latest projek...

nie malam ni punya projek... dah siap dah gunting2 semua malan ni..nak finishing kan sbb esok dah nak past kat tuan empunya .. ...

Read more
Have a wonderful day!!!

Have a wonderful day!!!

assalamualaikum and morning semua selamat hari khamis!!! pagi nie..mood berbunga2... sampai ke bento pun..ada bunga2.. tapi..ta...

Read more
"Cikgu tak tanya pun..."

"Cikgu tak tanya pun..."

nie lanjutan dr cerita pasal PKBS test tadi.. nie kali pertama Iris amik exam, kira exam gak la ujian ni... so..mcm biasa la..Isnin t...

Read more
Ujian PKBS

Ujian PKBS

hari nie...last day Ian & Iris punya ujian PKBS (dah nak abis..baru nak update) so far..tanya diaorang dua2 pun..okay jer tungg...

Read more
Rabu sudah....

Rabu sudah....

assalamualaikum and morning semua... selamat hari rabu!!! kejab jer dah ditengah2 minggu.. # best!!

Read more
Weekend lepas

Weekend lepas

hari ahad lepas.. kebetulan Daddy amik cuti 1 hari.. nak rehat sambil bawak bebudak jenjalan.. tapi takde la jalan mana2 pun.. ju...

Read more
Terlebih rajin ..

Terlebih rajin ..

semalam..terlebih rajin sikit masak special sikit utk bento Ian & Iris pagi nie sekali la..bekal Mummy Ayu & breakfast rumah Ib...

Read more
Salam selasa!!

Salam selasa!!

assalamualaikum and morning semua.. salam selasa!! :-) # busy sikit pagi nie...

Read more
Terbeli lagi...he he...

Terbeli lagi...he he...

betul tekaan  ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH  kat entry Mummy Ayu hari tu weekend lepas.....terbeli lagi set bento for Ian & Iris belang2 p...

Read more
Baby bam bam siapa nie???

Baby bam bam siapa nie???

jumaat lepas...Mummy Ayu balik awal sikit so...sampai Seremban dalam kul 6 mcm tu.. so...sempat la jumpa baby bam bam ni.. and...posi...

Read more
Jumaat lepas..layan Koreans food...yum yum.

Jumaat lepas..layan Koreans food...yum yum.

jumaat lepas....as usual.. kuar lunch ngan Net kali ni..kami berdua jer sbb Imran nak ke sekolah agama terus so dia tak follow.. ka...

Read more
Happy monday!!

Happy monday!!

assalamualaikum and morning semua selamat hari isnin!! # pagi ni terlambat sikit masuk opis nasib baik boss memang takde..

Read more