Malaysia's Largest Mass Rinsing ~ World Oral Health Day

Malaysia's Largest Mass Rinsing ~ World Oral Health Day

Hari Kesihatan Oral Sedunia...dengan kerjasama Persatuan Pergigian Malaysia serta pencuci mulut No 1 Malaysia..Listerene akan menganjurka...

Read more
Cuti & tak sihat.

Cuti & tak sihat.

assalamualaikum.. salam jumaat... semalam ngan hari ni...Mummy Ayu cuti... tu yg sunyi tak berupdate blog tu... tak plan nak ke m...

Read more
Kill Me, Heal Me

Kill Me, Heal Me

memang dok giler layan cita korea la Mummy Ayu ni bukan kat tv.....sbb kat tv lambat kan Mummy Ayu layan kat hp jer selalunya..time...

Read more
Have a lovely day!!!

Have a lovely day!!!

assalamualaikum and morning semua selamat hari rabu!!! busy cikit...2,3 hari ni tu yg entry slow jer... :-)

Read more
Tuesday!!

Tuesday!!

assalamualaikum .. morning semua!!! salam selasa :-)

Read more
Tour les Jours

Tour les Jours

lepas dah kenyang makan burger kat Junkyard. . kami jenjalan and..jumpa bakery korea ni Net pernah cita..tapi nie kali pertama kami g...

Read more
Lunch.....Plan A jadi Plan B ~ Burger Junkyard

Lunch.....Plan A jadi Plan B ~ Burger Junkyard

as usual.. dah senin barr nak cita lunch hari jumaat lepas layankan jer la...yer so...jumaat lepas.. Mummy Ayu kuar lambat siki...

Read more
Cuti sekolah.....

Cuti sekolah.....

hari ni..bermula nya cuti sekolah yeah!!!! cuti sekolah mak pak pun tumpang seronoks sbb.. jalan tak jam :-) kuar lambat si...

Read more
Its Monday!!!

Its Monday!!!

assalamualaikum and morning semua!!! :-)

Read more