Mr. Grey ~ Syamnuriezmil

Mr. Grey ~ Syamnuriezmil

okay...abis dah baca novel ni.. Mr. Grey 1 minggu gak la baru abis slow sikit la ngan novel sekarang ni masa ada ... but kerja pu...

Read more
Appreciation Day - Hadiah utk cikgu Ian & Iris

Appreciation Day - Hadiah utk cikgu Ian & Iris

hari ni.... dua2 gi sekolah tak pakai uniform "no uniform day" .. Mummy ada nota dlm diary semua.. so betullah tu hari ni ad...

Read more
Nearly.....

Nearly.....

assalamualaikum.. good morning happy wednesday!! dah hari rabu lagi 2 hari weekend.. ahh.. tak sabarnya nak golek2..relax2......

Read more
Orkids....

Orkids....

hari tu...gi pasar nampak bunga orkid ni cantiks and murah plak tu harus la beli and..letak atas meja makan sejuk mata memand...

Read more
Good tuesday!!!

Good tuesday!!!

assalamualaikum good morning good tuesday!!! :-)

Read more
Bazar Ramadhan & Iftar ~ 2 Ramadhan

Bazar Ramadhan & Iftar ~ 2 Ramadhan

semalam petang.. ada majlis iftar....jemputan utk semua warga embassy di Prapadeng...ada satu kawasan Muslim kat sana so....kami pun ...

Read more
Iris - Jumpa doktor plak

Iris - Jumpa doktor plak

semalam .. bawak Iris gie jumpa doktor dia selsema & abtuk jer... but ubat dah abis so...kena la jumpa doktor amik ubat.. ni ...

Read more
Selamat berpuasa dari perantauan!!!

Selamat berpuasa dari perantauan!!!

assalamualaikum salam ramadhan happy monday!! alhamdulillah hari ni dah hari ketiga kita semua berpuasa tahun ni kali pertama...

Read more
Salam Ramadhan!!!!

Salam Ramadhan!!!!

assalamualaikum selamat tengahari lambat update :-) biasa lah kan busy tak tentu masa in sya Allah.. esok kita semua akan...

Read more
Exam abis ~ party!!!

Exam abis ~ party!!!

hari ni.. last day Ian & Iris exam abis exam jer.. ada party katanya so....masing2 main request jer Ian.... nak kek so mala...

Read more
Good morning!!!!

Good morning!!!!

assalamualaikum good morning!! :-)

Read more
Jalan jalan ngan Daddy

Jalan jalan ngan Daddy

ahad lepas... kuar jenjalan ngan Daddy kali ni Daddy datang, kureng jalan2 actually hari tu pun..takde jalan ke mana Daddy memang...

Read more
Sampai dah... 2 photobook my sis

Sampai dah... 2 photobook my sis

hari tu... dok la godek2 buat photobook ni last week...sampai dah suka la tuan empunya .. photobook pic2 konvo dia seronok buat.....

Read more
Happy tuesday

Happy tuesday

assalamualaikum salam selasa good morning!!! :-)

Read more
Colorful Butter Cake

Colorful Butter Cake

semalam petang punya projek.. mem'baking' butter cake saja suka suka plus mood rajin buat color-color semua warna yg ada ...

Read more
Apa komen anda tentang saya???

Apa komen anda tentang saya???

Tengok ramai yg buat ni...kat FB.. mcm menarik gak so..try dah buat kat FB nak try kat blog plak.... apa komen kengkawan tentang ...

Read more
Monday!!!

Monday!!!

assalamualaikum good morning happy monday!!! :-)

Read more
Tangled The Series

Tangled The Series

bermula dari 21 May nie... channel 615 satu siri cartoon kegemaran anak2 akan bermula (jgn kata anak2..mak pun sure join sama ni) “...

Read more
Salam Jumaat

Salam Jumaat

assalamualaikum salam jumaat good morning aminnn...

Read more
Sekali 7 buah....novel Mummy Ayu sampai

Sekali 7 buah....novel Mummy Ayu sampai

ni yg dok beratkan luggage Didi hati tyu extra kg la..nasib lepas jer sbb sikit jer he he he 7 buah novel Mummy Ayu tau jer la no...

Read more