Balik kembali bertugas

Balik kembali bertugas

Jumaat lepas.... Mummy Ayu ngan anak2.ditemani oleh Dido (adik Mummy Ayu) kami balik ke sini... demi tugas, demi tanggungjawab... ...

Read more
In sya Allah

In sya Allah

assalamualaikum... i'm back....at Bangkok dah. alhamdulillah..jumaat lepas balik sini me ... Ian... Iris.. and Dido adik lela...

Read more
Sebelum fly....

Sebelum fly....

assalamualaikum.... pagi ni...Mi datang lagi petang ni..Mi nak balik dah walaupun rasa memang tak nak balik but..kerja and tanggu...

Read more
"Kesayangan kita biar Allah yang jaga"

"Kesayangan kita biar Allah yang jaga"

assalamualaikum... menulis bagi Mummy Ayu untuk luahkan perasaan share apa yg kita rasa.... dulu Mummy Ayu akan guna quotes ni.. ...

Read more
We miss you!!!

We miss you!!!

Assalamualaikum. ... lama sgt rasanya tak update kat blog ni my last update is...4 july  masa kami balik malaysia ari tu la bila ba...

Read more
Salam Perantauan sangat....

Salam Perantauan sangat....

kali pertama raya diperantauan... dalam bulan puasa tu, ada gak.. cari2..mana nak sent pic dalam paper...salam perantauan tu kan seka...

Read more
Yeah!!!!

Yeah!!!!

assalamualaikum.. salam selasa salam syawal... hari ni dah syawal ke 10 and..today is the day emmmm..ada apa ngan hari ni? ...

Read more