Hello!!

Hello!!

assalamualaikum salam isnin

Read more
Monday!!

Monday!!

assalamualaikum salam isnin good morning semua :-)

Read more
Rahmat disebalik dugaan..........

Rahmat disebalik dugaan..........

assalamualaikum salam jumaat selamat pagi semua setiap apa yg berlaku pasti ada hikmahnya begitu juga dgn ujian/ dugaan yang mend...

Read more
Songkran 2018 - part 2

Songkran 2018 - part 2

sabtu petang.... sambung lagi...kali ni ngan Ian & Iris plus Dido Ibu & Ayah...tak berani & tak sesuai la nak join semua ni...

Read more
Songkran 2018 - Part 1

Songkran 2018 - Part 1

last week..... songkran celebration mourning pun dah abis so....meriah sungguh sambutan tahun ni..berbanding tahun lepas cuti pun ...st...

Read more
Good morning!!

Good morning!!

assalamualaikum salam khamis good morning :-)

Read more
Hujannn....

Hujannn....

seperti yang dijangka semalam....sure hujan punya bukan kat luar jer ujan kat dalam pun.. since bangun..dah mula dah bangun tid...

Read more
Semalam....

Semalam....

last week... suprise kan for Ian & Iris Dido... bawak Tok Umi & Tok Abah datang and semalam... dah nak balik dah kejab je...

Read more
Selamat pagi...

Selamat pagi...

assalamualaikum salam rabu selamat pagi semua sawadika... :-)

Read more
Perhatian kepada semua yang join giveaway....

Perhatian kepada semua yang join giveaway....

mohon perhatian sekejab yer .... februari lepas Mummy Ayu ada wat giveaway sempena blog Mummy Ayu 9 tahun so.... kepada s...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam isnin good morning.... :-)

Read more
Suprise for Ian & Iris!!!

Suprise for Ian & Iris!!!

penat Mummy Ayu simpan rahsia sebulan lebih gak la sorok dr Ian & Iris nasib baik tak terlepas cakap ada gak kantoi... semban...

Read more
Thursday!!!

Thursday!!!

assalamualaikum salam khamis good morning semua!!! hari khamis dah esok jumaat.. kami cuti kat sini :-) songkran semala...

Read more
Princess kena diet

Princess kena diet

lately ni... mcm kerap plak.... ada game badminton kan dewan maybe sbb nak thomos cup kot.. he he.. semalam petang... Ian gi gu...

Read more
Hero dah bujang...

Hero dah bujang...

semalam petang... minta tolong kawan opis..yg kebetulan nak potong rambut gak so...tumpangkan Ian sekali plan..nak gi weekend ni tapi ...

Read more
Salam Selasa

Salam Selasa

assalamualaikum salam selasa good morning semua :-)

Read more
Cuba try test .. berbisness plak

Cuba try test .. berbisness plak

takde la serius mana pun more kepada cuba-cuba semalam..gi chinatown beli cotton beli 10.. so far..dah 2 sold :-) ada yg ...

Read more
Janji Allah itu pasti..tidak cepat tidak lewat.

Janji Allah itu pasti..tidak cepat tidak lewat.

last friday.. dikejutkan dengan berita sedih serius...mcm tak percaya jer sbb mengejut but...Didi pergi pun mengejut jugak so..ba...

Read more
Ok

Ok

assalamualaikum salam isnin good morning semua :-) semoga semuanya okay!! in sya Allah

Read more
Bersyukur...

Bersyukur...

assalamualaikum salam jumaat good morning semua bersyukur dan redha dengan ketentuanNya start new day with passion stay strong ...

Read more
Shark do do....

Shark do do....

sambung citer semalam yg pasal Iris excited nak gi swimming tu selain dia memang suka gi swim nie la one of the good reason.. nak swim ...

Read more