Masak-masak & ada tetamu...

Masak-masak & ada tetamu...

ahad lepas...punya menu now dh dekat ngan Ibu weekend je, kasi Ibu rehat x yah masak, juts dtg umah Mummy Ayu makan so menu wee...

Read more
Isyraq turn 3!

Isyraq turn 3!

asslamualaikum semua salam jumaat good afternoon dah petang2 baru jengah sini and update sikit... pagi ..busy busy ok..cita last we...

Read more
Ujian mematangkan kita...

Ujian mematangkan kita...

assalamualaikum salam khamis selamat petang dah nak balik baru sempat jengah & update sini setiap manusia x lepas dr ditimp...

Read more
Arabian Dinner

Arabian Dinner

nie la hasilnya DIY yg tadi tu wah "purdah seksi tu" kata cik Suzi utk dinner..tema Arabian, Jumaat lepas Mummy Ayu with my...

Read more
DIY jer...

DIY jer...

project DIY last week last minit punya idea gak ni hasilnya... jab ek....

Read more
Abang Kadet Polis

Abang Kadet Polis

hari tu dah cita kan pasal Iris & Pandu Puteri nya and now..Ian in his Kadet Polis uniform's finally .. beli dah 2 minggu ...

Read more
Bujang sangat dah...

Bujang sangat dah...

assalamualaikum salam rabu good morning semua... last week, Iris nak pasport pic this week...Ian pulak so..semalam petang gie la keja...

Read more
Hasil koleksi kumpul setem 7 Eleven Th

Hasil koleksi kumpul setem 7 Eleven Th

assalamualaikum salam selasa selamat tengahari time lunch curi2 masa jab jengah blog update sikit amik gambar lama dah ...

Read more
Emmm...

Emmm...

assalamualaikum salam isnin selamat petang hari ni busy emm..mcm busy gak minggu ni so..slow skt la update blog he he he ...

Read more