Salam Jumaat

Salam Jumaat

assalamualaikum salam Jumaat selamat pagi aamiin....

Read more
Mangkuk tingkat

Mangkuk tingkat

hari ni bawak bekal b'fast dlm mangkuk tingkat atau pun tiffin ni last kopek..shopping sebelum balik tu beli 1 kotak terus....

Read more
Dah boleh diharap

Dah boleh diharap

candi pic Ian semalam ha ha ha.... seksi sikit yer semalam Tok Umi minta tlg lap kipas alang2 ada tangga tu memang kena la ku...

Read more
Happy birthday Ayah!!!

Happy birthday Ayah!!!

semalam... birthday Ayah Mummy Ayu yg ke 66 happy birthday Ayah semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, sihat selalu, sentia...

Read more
PKP - 2

PKP - 2

assalamualaikum salam rabu selamat pagi semua hari ni..bermula la PKP Fasa kedua 1 - 14 April 2020 harap2 ni PKP yg terakhi...

Read more
Antara menu menu nya...

Antara menu menu nya...

dok rumah kalu x keja plus weekend memang masak2 je la keja Mummy Ayu Jumaat pagi tu gegeh bangun awal pagi masak bubur ...

Read more
PKP

PKP

sepanjang 2 minggu PKP ni Mummy Ayu baru 3 kali keluar... dgn tujuan..beli brg dapur (kuar gi keja tu lain kira la kan) Sabtu bar...

Read more
Kuih Apam Gula Hangus

Kuih Apam Gula Hangus

semalam petang... wat kuih lagi tu je la keja Mummy Ayu kalu x keja masak2 utk makan2... buat extra skt utk minum petang, utk b...

Read more
Update - covid 19 as of 29 Mac 2020, 12 pm

Update - covid 19 as of 29 Mac 2020, 12 pm

assalamualaikum salam isnin selamat pagi semua sedikit update sehingga semalam, 12 pm semalam je, kita menyaksikan 7 kematian ...

Read more