Shoplinks.Asia

Tuesday, July 15, 2014

Dah mula dah....

minggu nie dah masuk minggu ketiga kita berpuasa..alhamdulillah
so..boleh la kasi main bunga api sikit2 dah
:-)
suka la masing2..
nie pun balance tahun lepas punya
Ian la..pandai bawa kuar
dia tahu Daddy dia kalau ada..
Daddy rajin melayan
so...bunga api time la weekend lepas...

Ian & Iris
suka...

Abang Ian...

Iris

peace yo!!!

and....nie pic paling hot..
he he he..
aik..Daddy pun sama join main bunga api
he he he

Mummy...??
tak main pun..
tukang snap2 jer..

3 comments:

adianiez AIDA said...

yes. bunga api... lom beli lagi ha ha ha...

Adlin Mohamad said...

sama ngan kyra sibuk nak main bunga api tp dok apartment xleh main tunggu balik umah atok je la ari tu dapat main pop2 ngan bunga api

Ibu Lala said...

Husband akk rajin beli bunga api ni tp bab nak monitor anak anak main pas kat akk. Tu yang angin satu badan.

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno