Dah mula dah....

minggu nie dah masuk minggu ketiga kita berpuasa..alhamdulillah
so..boleh la kasi main bunga api sikit2 dah
:-)
suka la masing2..
nie pun balance tahun lepas punya
Ian la..pandai bawa kuar
dia tahu Daddy dia kalau ada..
Daddy rajin melayan
so...bunga api time la weekend lepas...

Ian & Iris
suka...

Abang Ian...

Iris

peace yo!!!

and....nie pic paling hot..
he he he..
aik..Daddy pun sama join main bunga api
he he he

Mummy...??
tak main pun..
tukang snap2 jer..

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. yes. bunga api... lom beli lagi ha ha ha...

    ReplyDelete
  2. sama ngan kyra sibuk nak main bunga api tp dok apartment xleh main tunggu balik umah atok je la ari tu dapat main pop2 ngan bunga api

    ReplyDelete
  3. Husband akk rajin beli bunga api ni tp bab nak monitor anak anak main pas kat akk. Tu yang angin satu badan.

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...