Shoplinks.Asia

Wednesday, July 2, 2014

Gie funfair sebelum ramadhan

nie..cita weekend lepas gak..
jumaat malam tu...Mummy Ayu gie funfair ngan adik2 plu of coz..Ian & Iris
emmm..token2 nya..

Ian..

Iris ngan Untie Wanie
Ian mula2 nampak takut..
but lama2 dia suka..
siap request nak naik sekali lagi

yg Iris..mula2 nampak happy
sekali bila dah makin laju
dia nak masam & nangis dah
ala..siann..
nasib baik ada Wanie sebelah dia
kalau dia sorang2..mau dia minta berenti

and..the main reason dtg funfair nie
sbb....
my sis nak mian satu mainan ni..
Extreme..
memang extreme pun
tgk...
nie sebelum naik
Shyra & Wanie

and turut menjoinkan diri
Acu..

nak tgk tak extreme tak extreme nya..
ha....dah laju..tinggi plak tu
tapi yg nie tak sampai 360 cuma 180 jer
tapi...dah cukup scary dah Mummy Ayu rasa

ha....eiii..idak la..

us.....
sebelum balik tu

1 comment:

mamaarifakeem said...

Herm.. kalau anak eina, si abanh tu, memang rugila bawa dia ke sini, semua takut nak cuba..ngeee...

Adooi, extremenya.... tak berani aaih... hihi..

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno