Dapat jugak jubah Calaqisha

raya kali nie...Mummy Ayu dok layan jubah jer plak
emm..
memang takde tempah 1 pun baju raya
semua beli siap
baik Mummy Ayu atau pun Ian & Iris or Daddy pun
semua beli yg dah siap jer
so...antara yg Mummy Ayu jengah2..
is...Calaqisha
Cala Qisya
ada ajak Net ke butik Calaqisha kat Shah Alam
Net kan biasa and mahir area Shah Alam nie
so dia cakap..takut tak sempat jer nak gie sana & nak balik opis balik
sbb..jalan jam..nak cari parking lagi
maybe rushing la
so...tak jadi ke sana
tu yg ke Bella Ammara hari tu
but..tak dpt jubah gak kan?
:-(
last option..
kirim kat orang..yg gie calaqisha
utk belikan jubah
but..nama pu  kirim kan
kena la kasi 2,3 option
kalau takde jubah nie.belikan jubah ni
kalau takde color ni..color ni & ni pun ok
and....kalau nasib tak baik..tak dpt
but.lucky for Mummy Ayu
sbb..
dapat gak jubah calaqish..sehelai
wah..suka..suka!!
ma acih Yati from Johor 
emm..dr butik calaqisha kat johor tau..bukan shah alam
yeah..sampai dah jubah calaqisha
walaupun bukan 1st choice ..tapi suka jugak
1st choice Mummy Ayu...Lacey Ara Jubah
but..takde stock
nasib baik Mummy Ayu kasi 2nd choice
which is...
hana jubah
and...Mummy Ayu dapat Hana Jubah..color brown..mcm dlm pic nie
tara...
dah cuba dah ..
ok..alhamdulillah..muat
nak cari tudung plak pas nie
and...mcm nak order gak LAJ tu..maybe ..pas raya ker
he he ..

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

  1. Cantiklah raya tahun ni... dengan jubah lace lagi.. :D

    ReplyDelete
  2. wahhh tak sabo nk tgk mummy ayu pakai ....

    ReplyDelete
  3. selesa sebenarnya bila berjubah ni,salam ukhwah dan klik sini

    ReplyDelete
  4. woaaaa cantek2.... comel kan berjubah di pagi raye...nampak muslimah sgt2....

    ReplyDelete
  5. mesti cantekkk kak ayu pagi raya nnt

    ReplyDelete
  6. wahhh... dneo pulak susah nak cari jubah sbb saiz deno macam kanak2.. hihi... selalu kena beli baju kanak2.. adoiii la

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...