Jadual puasa..Ian & Iris

Jadual puasa..Ian & Iris

hari nie..dah masuk 20 hari kita semua berpuasa emmm... meh tgk sikit jadual puasa Ian & Iris ..so far Ian..alhamdulillah.....

Read more
MH17 terhempas ditembak

MH17 terhempas ditembak

assalamualaikum and morning semua salam jumaat & salam ramadhan awal pagi nie..kita semua dikejutkan dengan berita sedih ini Mu...

Read more
Dapat jugak jubah Calaqisha

Dapat jugak jubah Calaqisha

raya kali nie...Mummy Ayu dok layan jubah jer plak emm.. memang takde tempah 1 pun baju raya semua beli siap baik Mummy Ayu atau pu...

Read more
Kuih ketayap/ kuih gulung ~ resepi & step by step.

Kuih ketayap/ kuih gulung ~ resepi & step by step.

hari selasa hari tu.. Ibu buat kuih ketayap nie Mummy Ayu panggil kuih ketayap but ada yg panggil kuih gulung and..ada gak dengar org...

Read more
Not a morning person

Not a morning person

assalamualaikum and morning semua selamat hari khamis & salam ramadhan!!! as usual... sleepy la pagi2 nie.. :-( emmm........

Read more
Dah mula dah

Dah mula dah

mcm tahun2 yg lepas bila raya..Mummy Ayu busy ngan kad raya tahun nie..pun sama jer tadi..sampai dah kad raya boss kat bawah tu...

Read more
DIY ~ sampul duit raya

DIY ~ sampul duit raya

nak kata rajin..takde la rajin sgt but..ada mood nak buat so..layan je la buat hari tu jenjalan..jumpa kertas2 comel nie belikan ...

Read more
Majlis Khatam Al-Quran Kemas Peringkat Negeri Sembilan

Majlis Khatam Al-Quran Kemas Peringkat Negeri Sembilan

hah..nie la sebabnya Iris berbaju kurung sekolah semalam petang.. Iris kena join majlis khatam Al-Quran KEMAS peringkat NS kat masj...

Read more
Mengantuksnya...

Mengantuksnya...

assalamualaikum and morning semua selamat hari rabu salam ramadhan yg ke 18 emm.. kejab jer kan? pagi nie....sampai opis.. ng...

Read more
Baju kurung sekolah for Iris......???

Baju kurung sekolah for Iris......???

malam semalam...gosok baju sekolah & tudung sekolah for Iris emmmmm.. kan tahun nie Iris tadika apsal plak ada baju sekolah nie...

Read more