Glitterati to Non-Glitterati

Glitterati to Non-Glitterati

terkujat gak la Mummy Ayu dibuatnya sbb tetiba status Mr Nuff bertukar.. dari Glitterati ke Non-Glitterati :-( sedih jer kan...? ...

Read more
Hyde, Jekyll, Me....cita korea baru

Hyde, Jekyll, Me....cita korea baru

abis cita Pinocchio .. mula ingat....nak layan cita apa la ni cita yg ganti Pinocchio..tajuk mcm tak best sekali baca sinopsis dia....

Read more
Bento for this week....

Bento for this week....

saja jer kumpul seminggu punya bento baru nak share kat sini... takyah hari2 pun..update bento..ok kan?? nie for monday... sa...

Read more
Buku cerita kanak-kanak by my ex school mate...

Buku cerita kanak-kanak by my ex school mate...

hari rabu hari tu.. sampai dah buku2 cerita yg Mummy Ayu order dr ex school mate Mummy Ayu dia ni...geng masa sekolah menengah dulu...

Read more
Senyum...

Senyum...

assalamualaikum  and morning semua.. salam jumaat!! senyum jer bila jumaat :-)

Read more
Pendidikan seni...Ian

Pendidikan seni...Ian

ingat tak dulu masa kita sekolah rendah subjek pendidikan seni.. mesti ada buat mcm ni kan? guna kentang..buat corak2 and cop guna ...

Read more
K-Drama ~ Pinocchio

K-Drama ~ Pinocchio

dah abis dah cita Pinocchio.. memang best sesangat! Mummy Ayu pernah buat intro skt pasal cita nie dulu.. kat sini cita nie..ada 20...

Read more
Khamis sudah....

Khamis sudah....

assalamualaikum and morning semua selamat hari khamis!!

Read more
Sleepy la....

Sleepy la....

assalamualaikum and morning semua selamat hari rabu!! ngantuks la pagi nie nak kata tido lambat..takde pun nak kata bangun awal...

Read more
Semua pun pink....

Semua pun pink....

suka suka suka.. dah complete dah set Mummy Ayu semua pun pink.. utk Miss Pinky.. cover hp..memang banyak dah pun & most of t...

Read more
New day...

New day...

assalamualaikum and morning semua salam selasa... hari baru.... lebih bersemangat dr semalam (semalam kan lemau sikit) emm....

Read more
Stand By Me ~ Doraemon

Stand By Me ~ Doraemon

cita doraemon ni...my sis yg minat doraemon tu la yg beli... kami..tumpang tengoks jer.. Stand By Me.. Mummy Ayu tak de la minat ...

Read more
Big Hero 6

Big Hero 6

punya la lama cita nie dah kuar.. weekend baru nie .. baru la Mummy Ayu berkesempatan layan tu pun..sbb beli kat Astro Best leh layan...

Read more
Suamiku Encik Perfect 10!

Suamiku Encik Perfect 10!

dah selamat tengok dah .. Suamiku Encik Perfect 10! tapi ..takde la tengok kat wayang tengok kat Astro First jer....weekend lepas.....

Read more