Al-Fatihah

Al-Fatihah

semalam kita dikejutkan dengan berita sedih perginya dua orang saudara kita.. seorang tokoh politik...tokoh agama yg tersohor d...

Read more
Is it true???

Is it true???

assalamualaikum and morning semua salam jumaat..... ????

Read more
Banyaknya keta polis...

Banyaknya keta polis...

my boss dapat ni semalam petang best tu.. banyak plak... kami susun2 pejabat boss... cun tak? buat display..model2 keta...

Read more
Eifel Tower from Paris

Eifel Tower from Paris

emmm....kat opis Mummy Ayu pun ada Eiffel tower.. tak yah jejauh naik kapal terbang gie Paris he he he... see... semalam la...d...

Read more
:-)

:-)

assalammualaikum and morning semua selamat hari khamis.. senyum la.. sbb esok dah jumaat :-)

Read more
Gabra sekejab dibuatnya

Gabra sekejab dibuatnya

tadi kelam kabut + gabra kejab Mummy Ayu dibuatnya.. sebabnya.. Miss Pinky Mummy Ayu missing in action sapa tak gabra kan? mula...

Read more
Kad chinese new year.....

Kad chinese new year.....

malam semalam..gigih la layan Ian & Iris tulis chinese new year kad..utk kengkawan diaorang since tahun lepas..Mummy Ayu ajar dia...

Read more
BE baru lagi...ma acih Mr Nuff!!!

BE baru lagi...ma acih Mr Nuff!!!

yeah... semalam jengah jab kat sini wah!! ada new BE lagi.. suka suka suka.. :-) ma acih Mr Nuff ku sayang!!!

Read more
Bento-bento ......

Bento-bento ......

dah lama tak update citer bento..kat sini asyik update kat insta jer..tiap2 hari.. so..jom layan jab..pic2 bento yg Mummy Ayu dah buat....

Read more
Terbeli lagi....

Terbeli lagi....

semalam balik kerja... singgah giant jab..kat palm mall tu beli bahan2 nak goreng utk bento esok pagi sekali..pas beli barang.. gie...

Read more
Happy wednesday!!

Happy wednesday!!

assalamualaikum and morning semua selamat hari wednesday!! (boleh ke campur2 mcm nie..he he) :-)

Read more
Dapat hadiah lagi...hasil dr berblogging

Dapat hadiah lagi...hasil dr berblogging

last week...sampai nie.. :-) suka la of coz.. nie dr Dugrostar  but..pasal Disney ingat tak entry yg Mummy Ayu buat pasal Pow...

Read more
Is it necessary to bathe your new-born every day?

Is it necessary to bathe your new-born every day?

pssstttt....nak share 1 artikel ni Mummy Ayu terbaca and...emmm..menariks ni so..nak share kat sini ngan kengkawan (sharing is caring...

Read more
Happy tuesday!!!

Happy tuesday!!!

assalamualaikum and morning semua salam selasa!!! :-)

Read more
Pembawa sireh junjung.....yang mana pilihan?

Pembawa sireh junjung.....yang mana pilihan?

dok belek2 pic dlm hp semalam aik.....ada 3 pic yg ada persamaannya.. apa persamaannya? semua pun dok bawa sireh junjung tu... ...

Read more
Rombongan meminang..sabtu lepas

Rombongan meminang..sabtu lepas

okay..nie la rombongan Mummy Ayu..sabtu lepas.. rombongan meminang emm..kena la ada sireh junjung chewah.. yang nak bertunang nie...

Read more
Nak gie rombongan....

Nak gie rombongan....

sabtu weekend baru ni bangun awal2 pagi.. siap2... nak join rombongan as usual... 3 of us....in red emmm..rombongan ke ...

Read more
Ke Daiso lagi....

Ke Daiso lagi....

ha..kami ke sini la lepas lunch jumaat lepas.. Daiso emm...kalau ke sini jarang la tak beli apa2..kan? and..as usual sekarang n...

Read more